Aquamarin Rubin ringe

Unika smykker

Ragnar R. Jørgensen har en uovertruffen erfaring inden for finere guldsmede- og juvelerarbejde. Få steder er erfaringen så stor og omstillingsevnen så god, at både store og mindre opgaver kan behandles med samme omhyggelighed og udvises den samme ærbødighed og respekt.

Opgaverne kan være alt fra specialdesignede unikasmykker til fremstilling af glatte vielsesringe, morgen- og barselsgaver. Ud over at arbejde i de klassiske ædelmetaller er vi et af de få værksteder, der dagligt arbejder i platin.

Uanset opgaven er det vigtigt for os, at vores kunder i fællesskab med Ragnar har tid til at skabe det absolut bedste resultat. Gennem hele arbejdsprocessen er vi i tæt dialog med jer for at sikre jeres ønsker og den højeste kvalitet. Væsentligt er det også, at vi går meget op i, at der er en rimelig sammenhæng mellem pris og smykke. Vores kunder skal have værdi for deres penge og vi plejer at sige at vi er; Bedst, Billigst og Langsomst. Dvs. at I meget gerne må komme i god tid.  

Vi har et kæmpe netværk af stenslibere, perleavlere og selvfølgelig en in-house GIA-gemmolog, hvorigennem vi kan bistå med alt inden for diamanter, ædelstene og perler. 

Vi har endnu aldrig fået en opgave, vi ikke har kunnet udføre. Vi elsker nye udfordringer og er friske på at tage fat i de mest tossede idéer. I skal derfor ikke holde igen.  Et unikt og personligt smykke bringer langt den største glæde. 

For at kunne yde ovennævnte service er det derfor vigtigt, at vores kunder altid bestiller en tid i vores atelier i Classensgade 6 på Østerbro.

 

 

 

  • Unikke vielsesringe
  • Ragnar R. Jørgensen
  • Hårsmykke
  • Adelsvåben
  • Våben

Unikt hårsmykke & broche & vedhæng

Tilblivelsen af dette unikke smykke begyndte, da en ung adelsmand kontaktede Ragnar for at bede om hjælp til design og fremstilling af et hårsmykke til sin kommende hustru. Smykket skulle fremstilles i anledning af deres forestående bryllup og klienten ønskede at tage udgangspunkt i sit familievåben. 

Familievåbnet består af 3 gyldne hvedeaks bag en guldkrone. Sammen besluttede klienten og Ragnar dog, at smykket skulle være ’hvidt’ frem for gyldent. Yderligere foreslog Ragnar, da smykket skal bæres i håret, at det skulle fremstilles i palladium. Palladium vejer langt mindre end hvidguld og passer sig derfor bedre til et hårsmykke. En anden fordel ved palladium er, at smykket aldrig behøver at blive rhodineret. Dog er palladium samtidig langt mere vanskeligt at arbejde i, så det tog cirka 50% længere tid at fremstille smykket, end hvis det havde været af hvidguld.

Hen over en række møder blev smykket udviklet fra at være ét enkelt hårsmykke til at blive et komplekst kombinationssmykke. Smykket endte med at bestå af i alt 10 dele, der kan sættes sammen i en række forskellige kombinationer. De forskellige dele kan bæres samlet som hårsmykke eller bruges som vedhæng og brocher.

Smykket har detaljer i 18 karat guld samt indfattet 15 perler, 5 rosa kvarts og 30 brillanter. Rosa kvartsen er specialslebet og indfattet i 5 løse fatninger, der sidder i kronen. Fatningerne kan alle tages ud og udskiftes med andre fatninger, således at smykket kan udvikles med tiden. På bagsiden af hver fatning er brudeparrets monogram (LM) udskåret.

De tre hvedeaks, som har et hvedekorn i 18 karat guld i hver ende, kan bæres sammen med kronen eller alene. Det midterste vedhæng kan løsnes og kan således bæres som enten vedhæng eller broche. De 3 hvedeaks kan ligeledes bæres samlet som enten broche eller vedhæng og kan bindes med en lille blå snor. Selve kronen kan selvfølgelig også bæres alene som broche og har en kraftigere løs nål ligeledes med et hvedekorn i 18 karat guld i hver ende. Der er således 4 smykker i et.

Smykkeskrinet er specialfremstillet i blåt gedeskind og er præget med finguld. På forsiden af skrinet er familievåbnet gengivet i guld i samme størrelse som selve smykket og indvendigt er Ragnars logo præget. For at matche de rosa sten i kronen er indlægget i æsken af gammelrosa farvet velour. Knappen på æsken er i forgyldt sølv og tillige med parets monogram.

Hele processen tog 8 måneder og undervejs blev der afholdt et dusin møder. Smykket blev færdiggjort og leveret 5 timer før det skulle gives til bruden :-)

 

 

Unikke vielsesringe

Unik forlovelsesring

Vi specialiserer i at fremstille unikke smykker og nogle gange får vi udfordringer som er helt exceptionelle, både med hensyn til sværhedsgraden af guldsmedearbejdet, men også med hensyn til design og funktionalitet.

I dette tilfælde kom en mand til os med et meget specifikt ønske. Han havde som barn samlet en ordentlig portion granater (ædelsten) og han ville at nogle af disse skulle indgå i den frierring som han ville have os til at designe og fremstille. Ud over granaterne skulle der også være en flot diamant som centersten. Vi holdt en række møder og det endte med at klienten købte en utrolig smuk oval diamant på 1.01 ct. over internettet.  Vi tjekkede stenen og kunne bekræfte at kvaliteten var tip top og prisen særdeles fordelagtig.

Nu havde vi centerstenen og gik i gang med at designe ringen. Da granat rosetten ville blive lidt dominant valgte vi at dele ringen om i 2 dele.  En solitairering og en ring med granat rosetten, som kunne bæres sammen eller individuelt.

Granaterne var selvfølgelig uslebne og vi fik dem slebet i en meget speciel form således at de passede til den ring vi havde designet.

I alt holdt vi 7-8 møder inden ringene var færdige og processen to i alt ca. 6 måneder.  Resultatet blev enestående og vores klient er nu officielt forlovet. 

 

 

 
Unikke vielsesringe

Unik forlovelsesring

Når man frier, skal man gøre det med stil, og ringen skal vise, at man kender sin udkårne. Dvs. vise at man ved hvem det er, man ønsker at gifte sig med.

Her ser vi et rigtigt fint eksempel på, hvordan det kan gøres.  Denne ring har vi fremstillet til en klient, og ringen er helt unik og personlig. Den er af platin med en hjerteformet 0,47 ct. diamant, indfattet med 4 HEART PRONGS.  Indvendigt er der indlagt en plade med en asiatisk elefant i 18 karat gult guld. Hver detalje har en helt personlig betydning for den kommende brud (som selvfølgelig også har sagt; Ja!).

Det er omtanken, der tæller – ikke størrelsen på stenen eller ringens værdi, men man skal huske, at ædle hensigter rummes bedst i ædle materialer.

Går du med friertanker, kan vi helt sikkert hjælpe dig med den personlige ring. 

Unikke vielsesringe

Unikke vielsesringe

Her ser I et eksempel på et par ringe, vi har fremstillet ud fra brudens (Esmée Prexus) egne tegninger. Ringene er kunstnerisk stort set identiske med de tegninger, som vi blev forelagt. Vi har foretaget nogle mindre ændringer for at muliggøre fremstillingen og give øget komfort, samt tilføjet små elementer for at kunne indfatte rubinerne.

Hver ring består af 2 Phønixer, der sammen holder en rubin. I begge ringe er der desuden indfattet 6 små brillanter i ildfuglenes halefjer, og det hele rundes af med efternavnet, som står smukt indgraveret på undersiden. Rubinerne er specialslebet på mål og med en samlet vægt på over 10 carat. Ringene er fremstillet i 14 karat gult guld. 

Læs mere om hele det smukke bryllup her. 

 

 
Emalje manchetknapper

Unikke Manchetknapper

Her ses et par unikke manchetknapper med monogram, udført i forgyldt sølv og sort emalje. 

Denne type af personlige manchetknapper er meget velegnede som morgengave til manden eller som en flot repræsentationsgave til forretningsforbindelse. 

Unikke vielsesringe

Unikke vielsesringe

Her har vi et smukt eksempel et par unikke forlovelsesringe, til Mikel og Nigel. De to herrer har været med inde over hele forløbet og vi har i fællesskab fundet frem til den helt rigtige udformning, hvor både personlighed og tro bliver forenet i et elegant og maskulint design. 


Ringene vil senere også blive deres vielsesringe, og vi ønsker parret en lykkelig fremtid sammen! Skab jeres egne personlige forlovelses- og/eller vielsesringe i samarbejde med Ragnar R. Jørgensen. 


Det vigtigste for os er, at I får et sæt unikke ringe, I vil glædes ved resten af jeres liv sammen.

 

 

 
Medaljon

Unik medaljon

I anledning af H.K.H. Kronprinsesse Marys 40 års fødselsdag i 2012, fik Ragnar æren af at fremstille en unik medaljon bestilt af H.K.H. Kronprins Frederik. 

På forsiden ses D.K.H. Kronprinseparrets fællesmonogram og på den modsatte side ses et argylemønster i sort emalje og brillanter. 

Medajonen kan åbnes i begge sider og har således plads til 4 billeder. 

Omtale i Billed Bladet februar 2015.   

Embrassé & Gibbeux vielsesringe
Instagram

På vores Instagram side vil I kunne finde en lang række billeder af de unikke smykker vi fremstiller. Billeder som ikke vises her på hjemmesiden.  

På Instagram kan I også løbende følge Ragnars kunstneriske arbejde.       

 

 

 
Facebook
Facebook

På vores Facebook side vil I kunne finde en lang række billeder af de unikke smykker vi fremstiller. Billeder som ikke vises her på hjemmesiden.  

Det er også her at vi slår vores tilbud og nyheder op. 

 

 

Gamle smykker kan som oftest bruges til fremstilling af nye - se venligst  Gammelt guld & Ombearbejdning for mere information om dette. 

Der er også mere information om unikaringe under Solitaireringe,  Vielsesringe  og  Glatte vielsesringe. 

For fler billeder af unikke smykkeprojekter besøg vores Instagram eller Facebook side. 

Ragnar_R_jorgensen
Instagram

 

 

 

 

 

Unikasmykker
Facebook

 

 

vielsesringe
Referencer

 

 

Billed Bladet smykker
Presse