Kollektioner & Koncepter

Vi kan tilbyde en række flotte og gennemtænkte smykkekollektioner og koncepter.  De er alle designet af Ragnar og fremstillet på vores værksted på Østerbro i København.   

 

 

Oblique kollektion

OBLIQUE

 

 

 
Gibbeux & Embrasse kollektion

Gibbeux & Embrassé

 

 

Fleur d'or kollektion

Fleur d'or

 

 

 
Heart Prong kollektion

Heart-Prong

 

 

"Filigran" ringe

"Filigran"

 

 

 
Navneringe kollektion (Elsker dig for evigt)

Elsker dig for evigt (Navneringe)

 

 

Medaljon Kollektion

Médallion

 

 

 

 
Silhuette kollektion

Silhouette

 

 

 

Designsmykker & kollektioner & koncepter

Designsmykker er reelt smykker, som er designede af en designer eller en kunstner.  I vores tilfælde er det Ragnar, der tegner alle smykker, såvel designsmykkerne som unikasmykkerne. 

De bedste designs bliver til smykkekollektioner, som vi har eneret på at fremstille.  Når Ragnar designer et unikt smykke, tager han naturligvis udgangspunkt i, hvad kunden ønsker og har af tanker, og ofte ender det unikke smykke med at være langt fra Ragnars karakteristiske formsprog.  Dette er dog blot en dejlig udfordring, der giver mulighed for nytænkning og udvikling af nye former. 

Intet smykke forlader dog vores atelier, uden at det anses for at være godt nok til at bære vores navnestempel og Ragnars navn.  Det kan således godt være at unikasmykket ikke ligner et klassisk Ragnar R. Jørgensen smykke, men det er med al sikkerhed noget, vi kan stå inde for, både designmæssigt og håndværksmæssigt. Vi går aldrig på kompromis med vores integritet.   

Ragnar_R_jorgensen
Instagram

 

 

 

 

 

Unikasmykker
Facebook

 

 

vielsesringe
Referencer

 

 

Billed Bladet smykker
Presse