Klassiske Vielsesringe

 

 

For de fleste står brylluppet som den ultimative kærlighedserklæring til hinanden, og vielsesringene er netop symbolet på denne kærlighed.

Den mest klassiske løsning er de glatte vielsesringe. Med glatte vielsesringe menes ringe som er lige tykke og lige brede hele vejen rundt.

Bredde, tykkelse og ringprofil vælger I (ringprofil er den form som selve båndet har). Brillanter og ædelstene kan indfattes, og I kan få graveret navn, dato eller andet efter ønske.  Har i gammelt guld, kan vi også bruge det til fremstilling af ringene. 

Leveringstiden er ca. 3 uger. Når vi har gennemgået jeres ønsker, udarbejder vi et tilbud, som I efterfølgende kan tage stilling til. Tilbuddet er lavet eksakt ud fra jeres ringstørrelser og valg af ring.

 

 

 

Embrassé & Gibbeux vielsesringe
Instagram

På vores Instagram side vil I kunne finde en lang række billeder af de unikke klassiske vielsesringe  vi har smedet og som ikke vises her på hjemmeside.  

På Instagram kan I også løbende følge Ragnars kunstneriske arbejde.     

 

 

 

 
Facebook
Facebook

På vores Facebook side vil I kunne finde en lang række billeder af de unikke klassiske vielsesringe  vi har smedet og som ikke vises her på hjemmeside.  

Det er også her at vi slår vores tilbud og nyheder op. 

 

 

Ragnar_R_jorgensen
Instagram

 

 

 

 

 

Unikasmykker
Facebook

 

 

vielsesringe
Referencer

 

 

Billed Bladet smykker
Presse