Vladimir

Hvem er vi

Vi er et specialværksted som designer og fremstiller unikasmykker, som f.eks. diamantsmykker, forlovelsesringe og vielsesringe, men vi laver selvfølgelig alt indenfor smykker og accessories. 

Alt som sælges fra vores atelier i Classensgade på Østerbro er designet og fremstillet af os på værkstedet. 

Vi er en lille familievirksomhed, som består af Eva Dybkjær og Ragnar R. Jørgensen og derfor får I altid en personlig betjening i atelieret.  Grundet størrelsen kan vi kun betjene en kunde af gangen. Det er derfor godt hvis I bestiller tid på forhånd, for at sikre jer at vi ikke er optagede.

I skal dog altid være hjertelige velkomne til at tage chancen og kigge forbi, uden en aftale. 

Eva Dybkjær er udlært som guldsmed fra Georg Jensen og har efterfølgende uddannet sig til gemmolog ved GIA's hovedsæde i Carlsbad, Californien. Vi er derfor en helt exceptionel ekspertise indenfor, guldsmedehåndværket, diamanter & ædelstene og design.

Ragnar R. Jørgensen påbeyndte sin uddannelse som guldsmed ved Grand Valley State University i Grand Rapids Michigan, USA i 1990 og blev i 1995 færdiguddannet som guldsmed i København. Efterfølgende har Ragnar arbejdet som guldsmed i USA, Norge og Sverige.

Siden 1999 har Ragnar arbejdet selvstændigt som guldsmed og smykkedesigner i København. Ragnar har samarbejdet med en række virksomheder og kendte brands, her iblandt Holland & Holland, Georg Jensen og Troldekugler.

Ønsker I at vide mere om Ragnars passion for guldsmedefaget, kan I læse hans egne ord herom i følgende interviews:

STATUS fra 26. april 2014
Luxury Aficionados fra 16. april 2014
MyPleasure fra 16. september 2013
I kan læse flere interviews her. 

 

 

 

Ragnar_R_jorgensen
Instagram

 

 

 

 

 

Unikasmykker
Facebook

 

 

vielsesringe
Referencer

 

 

Billed Bladet smykker
Presse